Cullera Laica: tasques d’orientació ciutadana

Una activitat que l’associació Cullera Laica ha vingut desenvolupant pràcticament des de la seua fundació, però que fins ara no li hem donat difusió, és la d’orientació a la ciutadania en aquells assumptes que se’ns ha demanat informació. Dos temes més o menys recurrents són l’apostasia i la última voluntat. L’apostasia és l’acció d’abandonar formalment la religió a la que una persona puga pertànyer. I la última voluntat, en allò que ací pertoca, és la declaració formal d’una persona en relació al seu funeral y soterrament, a fi de tindre garanties que la seua voluntat es complisca.

En els dos assumptes Cullera Laica ha informat del procediment a seguir i, en el seu cas, ha facilitat els models de documents a presentar. En properes publicacions desenvoluparem la informació relativa a estes dos realitats.

Cullera Laica, 3 d’octubre de 2016.

Publicat el 6 d’octubre de 2016

Cullera Laica: tareas de orientación ciudadana
Una actividad que la asociación Cullera Laica ha venido desarrollando prácticamente desde su fundación, pero que hasta ahora no le hemos dado difusión, es la de orientación a la ciudadanía en aquellos asuntos que se nos ha pedido información. Dos temas más o menos recurrentes son la apostasía y la última voluntad. La apostasía es la acción de abandonar formalmente la religión a la que una persona pueda pertenecer. Y la última voluntad, en lo que aquí corresponde, es la declaración formal de una persona en relación a su funeral y entierro, a fin de tener garantías de que su voluntad se cumpla.
En los dos asuntos Cullera Laica ha informado del procedimiento a seguir y, en su caso, ha facilitado los modelos de documentos a presentar. En próximas publicaciones desarrollaremos la información relativa a estas dos realidades.

Cullera Laica, 3 de octubre de 2016.

Publicado el 6 de octubre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.