EMILI RENARD VALLET PRESIDENT D’HONOR DE CULLERA LAICA

La Junta Directiva de Cullera Laica de dissabte, 12 de març, en la primera reunió celebrada posterior a la defunció, divendres 25 de febrer, d’Emili Renard Vallet, aprovà per unanimitat nomenar-lo President d’Honor de Cullera Laica.

Emili (Cullera, 28 de febrer de 1970) va estar l’impulsor i el fundador de Cullera Laica. El 23 de març de l’any 2007, a la casa de Cultura de Cullera, tingué lloc el primer acte públic de presentació de Cullera Laica on intervingué Gonzalo Puente Ojea; Emili realitzà totes les gestions per organitzar el citat acte.

Emili, que va ser soci d’Europa Laica d’ençà l’any 2003, ha estat Secretari i dinamitzador de Cullera Laica, on ens ha aportat sabers universals, i contextualitzar-los a Cullera, sobre el laïcisme i el que comporta: la llibertat de consciència i de pensament, la igualtat i el bé comú. Sabers que ens va transmetre en les seus iniciatives com la mostra museística (E)mancipa-ment, la Ruta Laica de Cullera i en totes les seus nombroses i assenyades intervencions orals i escrites.

A la citada Junta també s’aprovà la celebració d’un acte d’homenatge que s’organitzarà durant el present any 2022 i que en el seu moment donarem a conèixer.

Cullera, 12 de març de 2022.

Veure document (PDF)