Elvira Mondragón: una vida, un riu de causes (nota de premsa actualitzada).

L’1 de juny de 2019, a les 12 h. i a l’Auditori Municipal de Cullera, tindrà lloc un acte de reconeixement a la mestra i activista compromesa, Elvira Mondragón Sorribes (1939), amb el lema “una vida, un riu de causes”. L’acte inclou un documental sobre la seua vida i compromisos, comunicació d’adhesions, participació d’exalumnes del Port de Sagunt, del Col·legi Públic Joan Llopis Marí de Cullera i de l’EPA de Sueca, Moviment Cooperatiu d’Escola Popular del País Valencià, Associació Antoni Llidó i Ca Revolta. Intervendran les entitats organitzadores: Coordinadora d’Escoles en Valencià de la Ribera, Cullera Laica, Moviment de Renovació Pedagògica Col·lectiu d’Ensenyants de la Ribera (CODERI), Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) i Xúquer Viu. Com a cloenda actuarà l’Orfeó Universitari de València, del qual Elvira Mondragón formà part, es lliurarà un socarrat en testimoni de l’acte, i es finalitzarà amb El cant dels ocells.

Es recomana aparcar al marge dreta del riu, prop del pont de pedra.

A l’acte es poden adherir les persones i entitats que ho desitgen enviant la seua adhesió al correu electrònic correu@culleralaica.org, al número de WhatsApp 644759381, o a l’adreça de Cullera Laica: C/ Colón, 4.

En acabar l’acte, tindrà lloc un dinar de germanor al restaurant El Prado (ctra. Nazaret-Oliva, s/n, Cullera.). El procediment per a realitzar les reserve s’indicarà a les webs i xarxes socials de les entitats organitzadores.

Les entitats organitzadores, maig 2019.