El president d’europa laica, Juanjo Picó, visita cullera laica

Juanjo Picó, president d’Europa Laica visitarà Cullera divendres 2 de desembre, a les 19 hores, per conéixer la mostra museística (E)mancipa-ment i per realitzar una conferencia amb el títol «Libertad de conciencia y laicidad. Un reto demócrático». Tots dos actes a la Seu de Cullera Laica, carrer Colón, núm 4.

D’ençà el seu nomenament com a President d’Europa Laica manifestà el seu interés per estar a la seu de ullera Laica i conèixer amb detall la citada mostra (E)mancipa-ment, relacionada amb la llibertat de consciència i amb les creences al llarg de la història i focalitzada especialment al món occidental.

A continuació Juanjo Picó realitzarà la interessant i citada conferència perquè la llibertat de consciència és un tema d’actualitat i que, tant Europa Laica com altres col·lectius,  estant presentant a les Corts de Madrid i als grups parlamentaris els seus projectes sobre la futura llei que està preparant el govern espanyol.

Juanjo Picó ens informarà de les darreres novetats i procés d’aquesta llei i quines propostes poden quedar incloses, quins són els possibles avanços perquè la llei de consciència siga una realitat i un avanç democràtic a l’estat espanyol.

Cullera Laica

novembre 2022