Dunia Pérez Alcaraz

Naix a Alcoi en 1971, on inicia els seus estudis musicals de solfeig, piano i posteriorment d’harmonia, contrapunt i composició amb el compositor Javier Darias.

L’any 1991 obté el títol de professora de piano en el Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València finalitzant posteriorment el estudis superiors en les especialitats de pedagogia, solfeig, direcció de cors i musicologia al mateix temps que obté el títol de professor de composició amb Amando Blanquer.

L’any 1994 es trasllada a Madrid per estudiar en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid. En 1996 finalitza els estudis superiors de composició amb Antón García Abril i Zulema de la Cruz i un any després acaba els estudis de direcció d’orquestra amb Enrique García Asensio, obtenint el Premi Final de Carrera.

Ha dirigit diverses agrupacions musicals estre les que cal destacar: Unió Musical d’Alcoi; Ateneu Musical de Cullera; Ateneu Musical de Cocentaina; Banda Municipal de Castelló; Banda Municipal de Madrid; Orquestra Ciutat d’Elx; Jove Orquestra Nacional d’Espanya; Orquestra d’RTVE; Orquestra Simfònica d’Extremadura; Grup de Música Contemporània del Real Conservatori Superior de Madrid, Jove Orquestra Alcoiana (JOA), orquestra CAOSMOS, entre altres

Ha sigut directora titular de les següents agrupacions: Cor del Perpetu Socorro de Madrid; Grup de Música Contemporània Aula 3; Orquestra Santa Cecilia de Madrid ; Banda Municipal de Badajoz ; Banda “Lira Saguntina” de Sagunt.

Com a compositora té diferents obres estrenades i gravades per a RNE.

Sempre ha compaginat la direcció amb l’ensenyament.

Actualment és professora de cor  en el conservatori professional de música “Rafael Talens Pelló” de Cullera, professora de cor i directora titular de la banda jove de la societat Ateneu Musical de Cullera.

ORQUESTRA CAOSMOS

L’orquestra CAOSMOS es va iniciar com un projecte del compositor i director Emili Renard Vallet. Emili tenia en ment formar i consolidar una orquestra clàssica semi-professional a Cullera. Un dels primers objectius de la mateixa era realitzar una sèrie de concerts al llarg de la geografia espanyola amb un programa de diverses obres representants, al llarg de la història  de la música, de diferents tipus de pensament i creences.  El concert finalitzava amb l’obra del mateix compositor titulada CAOSMOS, nom que va adoptar l’orquestra després del primer concert que va fer a l’Auditori Municipal de Cullera el 22 d’abril de 2022 sota la direcció de Dúnia Pérez Alcaraz.