Divendres 22 d’abril, a les 18 hores, a la Seu de Cullera Laica.

 

Visita a la Mostra Museística (E)mancipa-ment, al carrer Colón, núm 4, dedicada a la història de les creences i la llibertat de pensament. Fa un recorregut cronològic des dels temps primitius fins els nostres dies, reparant en aspectes com l’animisme, el politeisme, el racionalisme, el cristianisme, l’heretgia, la Inquisició, l’humanisme, la maçoneria, la il·lustració, el lliurepensament, l’ateisme, el laïcisme… Relleus, ídols, gravats, monedes, pergamins, ceràmiques, llibres, fotografies, quadros, pintures… —tot jalonat amb peces referents a Cullera—, il·lustren la fascinant història de les creences i de l’alliberament de l’enteniment.

CULLERA LAICA A LES FESTES MAJORS DE CULLERA

Cullera Laica, d’ençà la seua constitució, ha participat cada any amb l’organització de diversos actes a les Festes Majors de Cullera, actes que han tingut una notable acceptació de la ciutadania.

En el present any 2022 continuem amb la celebració d’actes, uns tradicionals, com la visita de la Mostra Museística (E)mancipa-ment i la Ruta Laica i un altre d’estrena, un concert espectacle de música de cambra.