Divendres 29 d’abril a les 11 hores Ruta Laica de Cullera

 

L’eixida serà des de la Seu de Cullera Laica a les 11 hores, on es mostrarà l’exposició de diversos materials referents a l’Escolaica i els seus fundadors. A continuació anirem a peu a la seu de l’Associació de Dones Cullera «Amèlia Jover», per conéixer l’exposició sobre Amèlia Jover. En autobús anirem i visitarem el cementeri per conéixer l’antic cementeri civil i a continuació ens adreçarem a la casa de Palomes, des d’on ens dirigirem a peu al saló de plens de l’Ajuntament. Un recorregut per aquells enclavaments del municipi de Cullera encara conservats i que coneixem que per alguna raó són referents del laïcisme.

CULLERA LAICA A LES FESTES MAJORS DE CULLERA

Cullera Laica, d’ençà la seua constitució, ha participat cada any amb l’organització de diversos actes a les Festes Majors de Cullera, actes que han tingut una notable acceptació de la ciutadania.

En el present any 2022 continuem amb la celebració d’actes, uns tradicionals, com la visita de la Mostra Museística (E)mancipa-ment i la Ruta Laica i un altre d’estrena, un concert espectacle de música de cambra.