Cullera Laica: ressenya del actes de Festes Majors

El passat dissabte 7 d’abril va tindre lloc, per sisè any consecutiu, la ruta laica: una visita guiada als llocs de Cullera relacionats amb el pensament lliure. Com a novetat, la ruta va eixir des de la seu de Cullera Laica, on es va explicar el recorregut als participants, que novament van omplir el tren turístic.

El dissabte següent, 14 d’abril, tingué lloc una jornada de portes obertes, en la que les persones que vingueren van poder conèixer de prop l’Entitat: des de les iniciatives desenvolupades i els projectes de futur que tenim, fins l’exposició museística permanent sobre pensament i llibertat que estem muntant a la seu. Jornada que podem qualificar de ben satisfactòria perquè acabà amb noves sol·licituds d’associació.

A més dels dos actes esmentats, Cullera Laica també va participar en el llibre de festes amb l’article “Laïcitat: un bé cada volta més peremptori”, sobre el canvi en les creences religioses i irreligioses de la societat i el valor de la laïcitat, ara disponible a la nostra web: www.culleralaica.org

Cullera Laica, 1 de maig de 2018