Cullera Laica inaugura seu

També hi haurà una exposició i es farà la ruta laica

L’associació Cullera Laica inaugurarà la seua seu durant les Festes Majors de 2017 (del 22 al 30 d’abril). Es tracta d’un local cèntric de Cullera, d’uns 75 m2, cedit per un soci de l’entitat laïcista.

Amb la inauguració del local, per a la que s’espera comptar amb el President d’Europa Laica, també s’inaugurarà una exposició amb projecció audiovisual sobre els 10 anys de vida de Cullera Laica.

A més, per 5é any consecutiu i també en la setmana de Festes, tindrà lloc la ruta laica, una visita guiada als llocs de Cullera relacionats amb el pensament lliure.

(Més informació sobre els actes, properament, en la programació de festes de l’Ajuntament de Cullera i en la web de Cullera Laica).

Cullera Laica, 8 d’abril de 2017. 

Cullera Laica inaugura sede

También habrá una exposición y se hará la ruta laica.

La asociación Cullera Laica inaugurará su sede durante las Fiestas Mayores de 2017 (del 22 al 30 de abril). Se trata de un local céntrico de Cullera, de unos 75 m2, cedido por un socio de la entidad laicista.

Con la inauguración del local, para la que se espera contar con el Presidente de Europa Laica, también se inaugurará una exposición con proyección audiovisual sobre los 10 años de vida de Cullera Laica.

Además, por 5º año consecutivo y también en la semana de Fiestas, tendrá lugar la ruta laica, una visita guiada a los enclaves de Cullera relacionados con el pensamiento libre. (Más información sobre los actos, próximamente, en la programación de fiestas del Ayuntamiento de Cullera y en la web de Cullera Laica).

Cullera Laica, 8 de abril de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.