Cullera Laica compleix 10 anys

Acte de presentació de Cullera Laica, amb Gonzalo Puente Ojea (centre), Joan Baptista Malonda (esquerra) i Elvira Mondragón (dreta). 23 de març de 2007.

L’associació Cullera Laica es va presentar a la ciutadania el 23 de març de 2007 en un acte celebrat a la Casa de la Cultura de Cullera. És a dir, fa ara 10 anys. Certament, l’activitat de Cullera Laica va començar uns mesos abans, però sempre hem pres esta data com a referència fundacional. En commemoració de l’aniversari, Cullera Laica està programant una sèrie d’activitats per al present any, la primera de les quals tindrà lloc durant les Festes Majors de 2017, de la qual informarem pròximament.

 Cullera Laica, març 2017.

 

 

Cullera Laica cumple 10 años

La asociación Cullera Laica se presentó a la ciudadanía el 23 de marzo de 2007 en un acto celebrado en la Casa de la Cultura de Cullera. Es decir, hace ahora 10 años. Ciertamente, la actividad de Cullera Laica comenzó unos meses antes, pero siempre hemos tomado esta fecha como referencia fundacional. En commemoración del aniversario, Cullera Laica está programando una serie de actividades para el presente año, la primera de las cuales tendrá lugar durante las Fiestas Mayores de 2017, de la cual informaremos próximamente.

 Cullera Laica, marzo de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.