Cullera Laica: cicle de conferències

conferencies
cartell

L’associació Cullera Laica, junt a l’associació d’Alumnes del Centre Públic Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA) de Cullera, ha  col∙laborat amb l’associació k-lidoscopi en l’organització d’un cicle de conferències amb suport audiovisual sobre ciència, educació, ètica i psicologia per als mesos d’octubre a gener de 2016-2017:

28 Octubre 2016 (divendres) – De l’origen i evolució de l’univers i de la vida, per Manuel Lafarga i Penélope Sanz, acadèmics i investigadors.

25 Novembre 2016 (divendres) – Una escola per al segle XXI, per Joan Baptista Malonda, mestre.

16 Desembre 2016 (divendres) – Ética en el final de la vida, per Javier Garcia-Conde, Catedràtic de Medicina. Màster en Bioètica UCM.

27 Gener 2017 (divendres) – Mindfulness y Consciencia, per Vicente Simón, Catedràtic de Psicologia de la Universitat de València. Fundador de la Asociación Española de Mindfulness.

Totes les conferències estan programades per a començar a les 19 h i fer-se al local municipal de Cullera “La Fonda” (Pl. Espanya, s/n). Entrada lliure.

Cullera Laica: ciclo de conferencias

La asociación Cullera Laica, junto con la asociación de Alumnes del Centre Públic Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA) de Cullera, ha colaborado con la asociación k-lidoscopi en la organización de un ciclo de conferencias con apoyo audiovisual sobre ciencia, educación, ética y psicología para los meses de octubre a enero de 2016-2017:

28 Octubre 2016 (viernes) – Del origen i evolución del universo y de la vida, por Manuel Lafarga y Penélope Sanz, académicos e investigadores.

25 Noviembre 2016 (viernes) – Una escuela para el siglo XXI, por Joan Baptista Malonda, maestro.

16 Diciembre 2016 (viernes) – Ética en el final de la vida, por Javier Garcia-Conde, Catedrático de Medicina. Máster en Bioética UCM.

27 Enero 2017 (viernes) – Mindfulness y Consciencia, por Vicente Simón, Catedrático de Psicología de la Universitat de València. Fundador de la Asociación Española de Mindfulness.

Todas las conferencias están programadas para comenzar a les 19:00 h., i realizarse en el local municipal de Cullera “La Fonda” (Pl. Espanya, s/n). Entrada libre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.