Comunicat

Cullera Laica lamenta que en el programa de les Festes Majors de 2012 no s’haja informat correctament a la ciutadania respecte de l’acte que esta entitat ha organitzat, sent el cas que l’Ajuntament va ser informat per escrit dels seus detalls.

També lamentem que no s’haja publicat l’article que es va remetre a l’Ajuntament per al llibre de Festes; un article que feia un resum dels actes organitzats per l’entitat per a les festes Majors dels darrers anys.

No sabem si tot açò s’ha fet involuntàriament o deliberadament. Si s’ha fet involuntàriament, caldria prendre les mesures perquè no tornara a ocórrer. I si s’ha fet deliberadament, sols podem atribuir-ho a una forta mancança de cultura o de principis morals; i més quan l’acte tenia com objecte homenatjar un fill predilecte de Cullera: Lamberto Olivert Arlandis.

Finalment, Cullera Laica no pot comprendre que a l’acte no assistira cap representació de l’equip de govern del Molt Il·lustre Ajuntament de Cullera, en particular de les regidories de festes i de cultura, sent el cas que l’acte es feia dins de les Festes Majors, amb motiu del 75é anivesari de la mort de Lamberto Olivert Arlandis (1860-1937) i del 80é de la fundació de la Biblioteca Municipal (1932), dos efemèrides destacades en la història cultural de Cullera.

Cullera Laica, 19 d’abril de 2012.