Agraïments

El passat 29 de gener, el Ple de l’Ajuntament de Cullera va aprovar per unanimitat una moció del Grup municipal socialista de l’Ajuntament de Cullera, per la qual es sol·licitava:

-L’adequació i dignificació del fons antic de la Biblioteca Municipal de Cullera.

-Anomenar amb la designació de «Lamberto Olivert Arlandis» alguna estància relacionada amb la Biblioteca Municipal de Cullera.

-La publicació de tota l’obra de Lamberto Olivert Arlandis.

Esta triple iniciativa cultural té el seu origen en l’acte de les passades Festes majors que Cullera Laica va dedicar a Lamberto Olivert Arlandis i a la fundació de la Biblioteca Municipal, amb motiu del 75 aniversari de la mort de l’escriptor i del 80 de la fundació de la Biblioteca. Més de 250 persones varen recolzar la iniciativa que l’Associació va presentar a l’Ajuntament el dia de l’aniversari del naixement de Lamberto Olivert Arlandis, el 18 de setembre. Per tant, l’associació Cullera Laica es congratula de l’acord plenari, i agraïx públicament al grup municipal socialista i a la ponent de la moció, Sra. Amparo Jover, la presentació de dita moció, al ponent del Grup del Partit Popular, Sr. Andreu Piqueras, la bona acollida que mostrà, i a tots els concejals i Grups polítics que conformen l’Ajuntament de Cullera el seu vot a favor.

Cullera Laica, febrer de 2013.