Acte de Festes: Homentage a Lamberto Olivert

El proper 19 d’abril (dijous), a les 19.30 hores, al Saló d’Actes del Conservatori Professional de Música de Cullera, tindrà lloc l’acte que l’associació Cullera Laica ha organitzat per a les Festes Majors de 2012, amb el lema “Lamberto Olivert i el laïcisme a Cullera”. L’acte es realitza amb motiu del 75é aniversari de la defunció del poeta cullerenc Lamberto Olivert Arlandis (1860-1937) i del 80é de la fundació de la Biblioteca Pública Municipal de Cullera (1932), de la qual Lamberto Olivert fou el primer bibliotecari, segons les nostres dades.

L’acte consistirà fonamentalment en una lectura popular de poemes de Lamberto Olivert, acompanyats de música en viu i precedits de les corresponents explicacions i projeccions audiovisuals, que retrataran una bona part de la Cullera de finals del segle XIX i del primer terç del XX, amb els seus personatges, entitats, esdeveniments, etc. La lectura de poemes serà realitzada per membres de Cullera Laica, per persones representatives del món de la cultura i de l’educació a Cullera, i per alumnes dels dos instituts de Cullera.

Com sempre, les persones assistents podran emportar-se gratuitament algun material gràfic relacionat amb l’acte, prepararat expresament per l’Associació.

Cullera Laica, 3 d’abril de 2012.